Kawai danas
 
Iz generacije u generaciju vizija Kawai napretka se nastavlja. Od skromnih početaka u 1927 godini, kompanija je narasla do multi-nacionalne korporacije koja ima skoro milijardu dolara prodaje ... i zapošljava preko 4000 ljudi na svim kontinentima.
 

Izbor pobednika

Kawai klaviri su dostigli vrhunac međunardnog priznanja. Nalazeći se na koncertnim podijumima širom sveta, ti instrumenti bivaju izabrani od strane pobednika i finalista na svim prestižnim klavirskim takmičenjima.

Usavršavanje Umetnosti klavira

U obnovljenoj Shigeru Kawai Research laboratoriji, najbolji svetski graditelji klavira pokušavaju da pomere granice klavirske tehnike. Dan za danom, koristeći isključivo tradicionalnu tehniku, ručni rad, vrhunski klavirski tehničari isprobavaju nove koncepte, materijale i dizajn koji omogućuju da Kawai klavir bude i ostane standard po kome se mere ostali. 
Kako je znanje dobijeno u toj laboratoriji deo svakog Kawai instrumenta, Shigeru Kawai laboratorija je vodeći deo Kawai familije u potrazi za savršenstvom klavira.

Očuvanje okoline

1997 godine, Kawai je kao prva fabriku u klavirskoj industriji dobila najprestižniji sertifikat ISO 14001, za očuvanje prirode. Sertifikat je prvo uručen Ryoyo Grand piano Fabrici, zatim Maisaka Fabrici Pianina i nedugo posle toga i Kawai Marchen Digital Piano Fabrici.

Tehnološko vođstvo 

Kawai je zaslužio raputaciju kao tehnološki lider u proizvodnji digitalnih klavira za svoju visoko priznatu Concert Artist seriju, kao i za Concert Performer Ensemble seriju. 
Kao dodatak, proslavljene ES i MP serije Stage Piana su i dalje prvi izbor svih muzičara. Primivši na desetine najprestižnijih nagrada za tehnološko savršenstvo, Kawai je postao proizvođač digitalnih klavira sa najviše dobijenih nagrada u ovoj industriji.